Ervaren onderwijsinstelling

NHBO is een ervaren opleidingsinstituut! Wij helpen jou om een nieuwe carrière te starten, je cv aan te vullen of als zelfstandige te beginnen. Dit kan via onze klassikale opleidingen of via thuisstudie, in combinatie met mogelijke stages en praktijkopdrachten. Met meer dan 500 opleidingen en cursussen in Nederland en andere landen is NHBO (en Ondernemersschool voor de thuisstudies) een van de grootste onderwijsinstellingen van de Benelux.

Met een NHBO-diploma op zak kun jij meteen aan de slag als werknemer of starten als zzp’er. Onze diploma’s zijn daardoor van enorme waarde voor je cv en gelijk aan diploma’s van dure onderwijsinstellingen die ook klassikaal onderwijs en thuisstudies aanbieden.

Omdat je binnen enkele maanden een beroepsdiploma kunt behalen, zijn onze opleidingen ook bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld herintreders en schoolverlaters, en werknemers of zelfstandigen die zich willen specialiseren.

ISO gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

NHBO is bovendien ISO 9001 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

Ingeschreven in het CRKBO

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

crkbo geregistreerd

Diploma van erkende kwaliteit

Een klassikale opleiding volgen aan NHBO is de meest flexibele manier om een waardevol diploma te behalen. De waarde van het diploma dat je behaalt via NHBO is dezelfde als dat van bekostigde onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren.

Aan de slag in loondienst na volgen van de opleiding? Dat kan! Wanneer je bent geslaagd voor het examen, behaal je een diploma waarmee je beroepskennis aantoont bij sollicitaties. Al onze diploma’s zijn een enorme meerwaarde op je cv. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van volwassenenonderwijs.

Hoogste tevredenheid

Diverse onderzoeken onder onze afgestudeerde studenten wijzen uit dat ze bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van NHBO. De begeleiding, de service, de docenten en de gunstige prijzen worden omschreven als de beste van Nederland.

Iedere docent werkt samen met een onderwijskundige om op basis van het beroepscompetentieprofiel (kennis, houding en vaardigheden) een opleidingsprogramma samen te stellen en het studiemateriaal te ontwikkelen. Zo sluiten wij direct aan op de dagelijkse praktijk en garanderen wij onze onderwijskwaliteit!