Opleiding

OPLEIDING

LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Wil jij...

 1. Jouw bedrijfsprofiel optimaliseren op het grootste zakelijke online netwerk
 2. Een groter publiek aanspreken via LinkedIn
 3. Jouw onderneming transparantie, service en professionaliteit uit laten stralen
 4. Netwerken, netwerken en nog eens netwerken
 5. Je LinkedIn-profiel versterken met posts en visuele tools

LinkedIn specialist, een beroep met toekomst!

LinkedIn is niet alleen een handige tool voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Ook voor veel ondernemingen biedt dit sociale netwerk een unieke kans om nieuwe klanten te werven. Met een duidelijk en professioneel account op dit platform houd je jouw professionele netwerk volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Tijdens de cursus ontdek je alle uitgebreide mogelijkheden van LinkedIn en kom je te weten op welke manieren je de zichtbaarheid vergroot en optimaliseert. Je vernieuwt de manier waarop mogelijke klanten jou bereiken en je bedrijf ontdekken. Met behulp van dit platform straalt jouw onderneming transparantie, service en professionaliteit uit.

Schrijf je in en show je nieuwe bedrijfsprofiel aan de wereld!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

282.00 211.50 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuisstudies

PROGRAMMA

linkedin, netwerk, netwerken, networking, solliciteren, business, avondonderwijs, dagopleiding

Toekomstmogelijkheden

 • Social media-manager bij een bedrijf
 • Zelfstandig recruiter
 • Expert online media (specialisatie: LinkedIn)

Vaardigheden

 • Jij weet LinkedIn op alle mogelijke manieren in te zetten
 • Je kunt een wervend profiel samenstellen dat de aandacht trekt
 • Je legt connecties en zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds in the know blijft
 • Jouw carrièremogelijkheden vergroten? Jij gebruikt LinkedIn probleemloos als tool
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Waarvoor gebruik je LinkedIn?
 • De kansen voor bedrijven
 • Een aantrekkelijk profiel
 • Je profiel versterken met posts en visuele tools
 • Zinvolle connecties maken
 • Klanten zoeken via LinkedIn
 • Nieuwe collega´s zoeken via LinkedIn
 • Netwerken, netwerken en nog eens netwerken

linkedin, netwerk, netwerken, networking, solliciteren, business, avondonderwijs, dagopleiding

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel bestaat uit 1 les. De les duurt 8 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen. Zelf breng je een opgeladen laptop en smartphone mee naar de les. Neem voor de zekerheid ook de bijbehorende oplader mee.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

linkedin, netwerk, netwerken, networking, solliciteren, business, avondonderwijs, dagopleiding

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 211.50 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 304.56 euro in plaats van 211.50 euro. Je bespaart dus 93.06 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 124.56 - Startdatum van je opleiding
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT