Opleiding

OPLEIDING

MUA: Contouring & Highlighting

Wil jij...

 1. Erachter komen welke foundation en concealer perfect past bij de contour
 2. Leren over verschillende pigmenten en kleuren
 3. Donkere met lichte make-up kunnen combineren
 4. Weten hoe je een 'extreme version' van contouring toepast die mooi en gewaagd is
 5. Starten met een carrière als visagiste in een beautysalon

Visagist, een beroep met toekomst!

Lining, dusting en blending? Jij doet het in een handomdraai! Als make-up artist mag een specialistisch palet om de jukbeenderen te laten opvallen niet ontbreken. Volg daarom de cursus MUA: Contouring en Highligting!

Je leert een face-map aanbrengen en breidt uit met kennis om donkere en lichte make-up te combineren. Allerlei soorten foundation, crème, poeder en blush ga je op maat blenden. Jij laat elke huidskleur op een prachtige manier tot zijn recht komen.

Kom erachter welke foundation en concealer perfect passen bij de contour. Tijdens deze interessante opleidingsdag ontdek je alle geheimen om die techniek in de vingers te krijgen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  4 lesuren

201.00 150.75 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata MUA: Contouring & Highlighting

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda24/06/202024/06/202010u00 - 14u00Woe
Rotterdam16/09/202016/09/202009u00 - 13u00Woe
Amsterdam28/09/202028/09/202010u00 - 14u00Maa
Breda26/10/202026/10/202010u00 - 14u00Maa
Rotterdam04/01/202104/01/202110u00 - 14u00Maa
Amsterdam08/01/202108/01/202110u00 - 14u00Vrij

PROGRAMMA

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

Toekomstmogelijkheden

 • Make-up artist
 • Zelfstandig visagiste
 • Visagiste in een beautysalon

Vaardigheden

 • Je kan een perfecte face map uitvoeren
 • Je kunt make-up aanbrengen en mengen
 • Met de juist lining, dusting en blending creer je een natuurlijk resultaat
 • Jij weet hoe je een 'extreme version' van contouring toepast die mooi en gewaagd is
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Product- en materiaalkennis
 • Verschillende kleuren en pigmenten leren kennen
 • Donkere en lichte make-up combineren
 • Aanbrengen van face-maps
 • Professioneel blenden van make-up
 • Finishing touches zoals dusting toepassen

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus MUA: Contouring & Highlighting

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding MUA: Contouring & Highlighting bestaat uit 1 les. De les duurt 4 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding MUA: Contouring & Highlighting vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen MUA: Contouring & Highlighting hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. Beautyblue heeft echter aan aantal pakketten samengesteld die relevant kunnen zijn voor jouw cursus. Ga naar beautyblue.nl om hun aanbod te bekijken.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 150.75 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 217.08 euro in plaats van 150.75 euro. Je bespaart dus 66.33 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 37.08 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT