Opleiding

OPLEIDING

NEMAS Middle Management

Wil jij...

 1. Jouw managementtalent verder ontplooien
 2. Leren hoe het is om een managementfunctie te vervullen
 3. De meest diverse managementkwesties kunnen oplossen
 4. Grondig voorbereid worden op het halen van een officieel NEMAS (Nederlandse Management Stichting) –diploma
 5. Werken als teamleider, coördinator of afdelingshoofd

Manager, een beroep met toekomst!

Het diploma NEMAS Middle Management is de eerste stap richting een succesvolle loopbaan als manager. Middels deze thuisstudie bereiden we je perfect voor op het examen NEMAS. Dit examen leg je niet bij ons af, maar bij de Associatie.

Ambieer jij een functie in het middle management? Dan is deze opleiding NEMAS Middle Management van NHBO ideaal voor jou! Je wordt begeleid door een ervaren Manager terwijl jij op je eigen tempo studeert. Wanneer je klaar bent kun je direct examen doen bij de Associatie. Je toekomst begint nu, dus schrijf je direct in voor onze opleiding NEMAS Middle Management!
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  369.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

nemas, nederlandse management stichting, management, manager, middle management, teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager, strategische planning, ondernemingsplanning, leiderschap, bedrijfsvoering, Communicatiebeleid, Personee

Toekomstmogelijkheden

 • Werken als teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager
 • Zelfstandig ondernemer
 • Doorgroeimogelijkheden naar managementfunctie

Vaardigheden

 • Je hebt kennis van organisaties en ondernemingen
 • Je bezit uiteenlopende managementvaardigheden
 • Leiderschap uitoefenen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Maatschappij en organisaties
 • Bedrijfskolom, bedrijfstak en markten
 • Strategische planning
 • Ondernemingsplanning
 • Interne organisatie
 • Zeggenschap in organisaties
 • Leiderschap
 • Medezeggenschap
 • Middle-Management en Bedrijfsvoering
 • Communicatiebeleid
 • Personeelsmanagement
 • Financieel management
 • Marketingmanagement
 • Kwaliteitsmanagement
 • Productiemanagement
 • Logistiek en voorraadbeheer
 • Informatiemanagement

nemas, nederlandse management stichting, management, manager, middle management, teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager, strategische planning, ondernemingsplanning, leiderschap, bedrijfsvoering, Communicatiebeleid, Personee

Onze docenten

Frenck Verheijen

Frenck Verheijen is een professionele managementcoach, die zich als bedrijfskundige gespecialiseerd heeft in het toepassen van beproefde -state of the art- principes van persoonlijke effectiviteit en succesvol leiderschap.
 
Dit met een trackrecord van meer dan 300 coaches en de begeleiding van een 100-tal teams in zowel profit als non-profit organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze schat aan praktische ervaringen zijn verwerkt in deze opleiding. Je leert de beste manier om slimmer te werken als manager, beter te communiceren en medewerkers te motiveren, invloed uit te oefenen, en het meest effectief en dienend te zijn aan een top presterend team!
 
Ik wens je veel plezier en succes met deze opleiding!

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus NEMAS Middle Management

Hoe leer ik de praktijk?
Deze thuisstudie leert je de theorie. Als je nog geen ervaring hebt, raden we je aan om veel te oefenen. Dat kan bijvoorbeeld in je eigen netwerk of door een stage. Stage lopen is niet verplicht. Als je daar wel voor kiest, ben je vrij om deze naar eigen inzicht vorm te geven. Je bepaalt dus samen met je stagebedrijf de vorm, duur en momenten waarop je stage loopt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent. 

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bevat de volledige lesstof. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af bij De Associatie om zo je erkend Nemas® Middle Management te behalen. Je registreert je op hun website en kan na registratie een examen inplannen op een locatie naar keuze. De kosten voor dit externe examen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

nemas, nederlandse management stichting, management, manager, middle management, teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager, strategische planning, ondernemingsplanning, leiderschap, bedrijfsvoering, Communicatiebeleid, Personee

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 369.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 398.00 euro in plaats van 369.00 euro. Je bespaart dus 29 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 77.00 -
 3. € 77.00 -
 4. € 77.00 -
 5. € 77.00 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over NEMAS Middle Management

InschrijvenContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT