Opleiding

OPLEIDING

Noors voor Beginners

Wil jij...

 1. De Noorse taal beheersen, zodat jij kan communiceren met Noren
 2. Jezelf communicatief redden in alledaagse situaties in het Noors
 3. Jouw cv een extraatje te geven door de Noorse taal toe te voegen aan jouw talenlijstje
 4. Op je eigen tempo studeren, waar en wanneer je zelf wilt
 5. Helemaal klaar zijn voor je trip naar Noorwegen

Beginner Noors, een beroep met toekomst!

Ben je ook verknocht aan de zangerige klanken van de Noorse taal? De adembenemende fjorden? Heb je net als vele andere Nederlanders emigratieplannen? Of gewoon een fascinatie voor Scandinavië? Met deze thuisstudie Noors komen je dromen dichterbij.

In Noorwegen zijn er twee schrijftalen, Bokmål en Nynorsk, waarvan Bokmål het meest gangbaar is. Dus die ga je leren. Als je Noors aandachtig leest kun je er met een beetje fantasie wel iets van maken. Een praatje maken? Iets bestellen in een restaurant? Je gaat aan de slag om de melodieuze tongval onder de knie te krijgen.

Noorwegen scoort altijd hoog in het lijstje van meest gelukkige inwoners. Daar word je toch vrolijk van! Bovendien heb je met Noors in the pocket een open deur naar verwante talen, zoals het Deens en Zweeds. Schrijf je in!
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  299.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

noors, noors voor beginners, beginner noors, noors leren, noorse taal, Bokmål, noorse grammatica, noorse woordenschat, noors spreken, noorwegen, basis noors, basisnoors, noors basis, noorse communicatie

Toekomstmogelijkheden

 • Kennis toepassen in je huidige baan
 • Werken in het toerisme of de horeca

Vaardigheden

 • Jezelf aan iemand voorstellen
 • Boodschappen doen in een winkel en om hulp vragen
 • In een restaurant een bestelling plaatsen
 • Een kamer boeken in een hotel
 • Alledaagjes praatjes maken
 • Gemakkelijke teksten lezen en schrijven
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • De klankleer en het alfabet
 • Woordenschat en grammatica
 • Teksten schrijven en dialogen voeren
 • Jezelf voorstellen
 • Boodschappen doen en in een winkel naar iets vragen
 • Bestellen in een restaurant en een kamer reserveren

noors, noors voor beginners, beginner noors, noors leren, noorse taal, Bokmål, noorse grammatica, noorse woordenschat, noors spreken, noorwegen, basis noors, basisnoors, noors basis, noorse communicatie

Onze docenten

Carina Dumont

Carina Dumont is helemaal weg van Noorwegen: "Mijn liefde voor de taal en voor het land, dragen ertoe bij dat ik nog steeds met evenveel enthousiasme les geef. Na diverse studies in België en in Noorwegen aan de universiteit van Oslo, ben ik in 1996 begonnen met les geven. Hierdoor heb ik de nodige ervaring opgedaan om een cursus op te zetten speciaal voor afstandsleren."

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus Noors voor Beginners

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Noors voor beginners hebt afgerond, heb je een niveau A1/A2 van de Noorse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee! Noors voor beginners van NHBO Thuisstudie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.
Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige map. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen en hebt dus meteen alles in huis om van je thuisstudie Noors voor Beginners een succes te maken. Je hebt een oefenboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Noors voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Noors voor Beginners.

noors, noors voor beginners, beginner noors, noors leren, noorse taal, Bokmål, noorse grammatica, noorse woordenschat, noors spreken, noorwegen, basis noors, basisnoors, noors basis, noorse communicatie

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap en praktijkgerichte oefeningen, een jaar lang toegang tot de eCampus met online begeleiding van jouw docent, en vier uur extra begeleiding via Skype. Het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma zijn ook bij het lesgeld inbegrepen.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +31 (0)20 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 58.23 -
 3. € 58.23 -
 4. € 58.23 -
 5. € 58.23 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Noors voor Beginners

InschrijvenContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT