Opleiding

OPLEIDING

Stylist Gevorderd

Wil jij...

 1. Weten hoe je de nieuwste modetrends kunt toepassen bij bepaalde stijltypes
 2. Jouw kledingzaak of stijladviesbureau uitbreiden met net dat beetje extra kennis
 3. Een professionele stijlanalyse kunnen uitvoeren
 4. Diverse uitstralingen kunnen samenstellen
 5. Een carrière als zelfstandig stylist

Styling professional, een beroep met toekomst!

Heb je al de cursussen Stijlconsulent en Kleurenconsulent gevolgd, maar wil je graag nog meer leren over specifieke stijlen? Of ben je benieuwd hoe de nieuwste modetrends toepasbaar zijn bij bepaalde stijltypes? Dan is deze cursus zeer geschikt!

Ook als je je eigen kledingzaak of stijladviesbureau wilt uitbreiden met net dat beetje extra kennis, is deze cursus echt iets voor jou! Jouw stijlanalyses worden geperfectioneerd. Zo leer je onder meer welke stijl bij welke uitstraling past. En hoe stem je je kleurtype en stijltype op elkaar af? Ook kijken jullie tijdens deze klassikale opleiding naar de laatste fashionontwikkelingen en trendy ontwerpers.

Word een volledig getrainde stylist dankzij onze cursus Stylist Gevorderden.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  3 lessen

  3 lesuren

  336.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuisstudies

PROGRAMMA

Opleiding styling gevorderd, opleiding stijlconsulent gevorderd, opleiding stylist gevorderden, cursus stylist gevorderd, cursus styling, cursus stijlconsulent, professioneel stylist worden, stijltips, stylisten opleiding, mode en styling leren, fashion s

Toekomstmogelijkheden

 • Stylist in loondienst
 • Starten als zelfstandig stylist
 • Workshops geven in styling

Vaardigheden

 • Een professionele stijlanalyse uitvoeren
 • Kleding baseren op gelaat, figuur, kleur etc.
 • Diverse uitstralingen kunnen samenstellen
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Stijl versus uitstraling
 • Modetrends en ontwerpers
 • Kleurtype en stijltype
 • Stijlanalyses

Opleiding styling gevorderd, opleiding stijlconsulent gevorderd, opleiding stylist gevorderden, cursus stylist gevorderd, cursus styling, cursus stijlconsulent, professioneel stylist worden, stijltips, stylisten opleiding, mode en styling leren, fashion s

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Stylist Gevorderd

Wordt de workshop aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen en workshops worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wat moet ik meenemen naar de lessen?
Ongeveer twee weken voordat jouw eerste les start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie, het rooster van je lesdagen en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Stylist Gevorderd bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Stylist Gevorderd vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor de opleiding Stylist Gevorderd zijn in samenwerking met onze docenten verschillende pakketten op maat samengesteld via beautyblue.nl.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Opleiding styling gevorderd, opleiding stijlconsulent gevorderd, opleiding stylist gevorderden, cursus stylist gevorderd, cursus styling, cursus stijlconsulent, professioneel stylist worden, stijltips, stylisten opleiding, mode en styling leren, fashion s

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 336.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 362.88 euro in plaats van 336.00 euro. Je bespaart dus 26.88 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 270.00 - Bij inschrijving
 2. € 92.88 - Startdatum van je opleiding
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Stylist Gevorderd

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT